Четиво за 1 минути

Нерви

„If I can operate Google, I can find anything… Google, combined with Wi-Fi, is a little bit like God. God is wireless, God is everywhere and God sees and knows everything. Throughout history, people connected to God without wires. Now, for many questions in the world, you ask Google, and increasingly, you can do it without wires, too.“

Alan Cohen, V.P. of Airespace, a new Wi-Fi provider, New York Times, 6/29/03

Уикендът беше особен. Планирах да мързелувам, но не се получи. Пазарувах си дрехи, бях на зъболекар, заради което се наложи да стана в 8:00 в събота сутрин. Добре, че поне в неделя поразпуснах с боулинг и срещи с приятели. За първи път пробвах и Pacific Club в Пловдив.

Липсата на Интернет ме хвърли в разни размисли – с Георги замисляме една идея, която отдавна ме гложди… мисля, че ще се получи добре. Да живеят хобитата (да не се бърка с хобитите) – солта на живота.

Днес се появи и писмо от LPI, че съм издържал първия изпит 101. Ужас! Ами сега?! Ще трябва да чета за 102, защото него едва ли ще мина без четене… А дали да не се пробвам? Доколкото се познавам така или иначе няма да намеря време за подготовка.